Arkadaşlar ben elektroyu elime alınca rastgele çalışmak istemiyorum. günlük bi sıralama olsa çok iyi olacak. siz genelde hangi ezersizleri yapıyorsunuz önerileriniz nedir öğrenmek istedim. bu kas geliştirme dışında teknik geliştirme de olabilir.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Günlük yaptığınız egzersizler...
Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
MYGitarist++
- Jun 2004
- 287
-
Tamamlanan Çalışmalar
Optical Theremin, Marshall Guv'nor, Ibanez Tube Screamer 808, Nurse Quacky Envelope Filter, Tech21 Sansamp GT2, MXR Distortion Plus, ProCo RAT, EH Pulsar, Hysteresis Osc, BSIAB2, Green Ringer, Rebote Delay 2.5, MXR Phase 90, EH Small Clone Chorus,MFOS Weird Sound Generator, Twin ProCo RAT
Devam Eden Çalışmalar
Payback Loopcorder
Sıradaki Çalışmalar
Zvex Fuzz Factory, EH Octave Multiplexer, Zvex Seek Wah, LFO Wah, MFOS Sound Lab
Satlık El Yapımı Pro Co RAT
-
yukarydaki cevaba benzer olacak
---------------------------------------------------1-2-3-4-
----------------------------------------1-2-3-4------------1-2-3-4-
------------------------------1-2-3-4--------------------------------1-2-3-4-
---------------------1-2-3-4---------------------------------------------------1-2-3-4-
-----------1-2-3-4--------------------------------------------------------------------------1-2-3-4-
-1-2-3-4-----------------------------------------------------------------------------------------------1-2-3-4-
ve tersten ayny syrada 4-3-2-1- diye kafana göre istersen her seride 1 perde ilerle ama ?unu söyleyeyim günde 30 ya da 45 dakika bu aly?tyrmalary yaparsan çok faydasyny görürsün..ilk ba?ta sykycy geliyorama parmaklary açmakta çok iyi
...
Yorum
-
1-2-3-4 lü olan (hem penaly hem hem hammer on la) 12.perdeye kadar
bazen her seferinde 1 perde kaydyrarak
1-3-4
1-2-4 (ama hep 1 perde bo? byrakarak)
Do major 8.perdeden
la blues ve minör (5.perde)
e blues ve minör(12.perde)
bir kaç tane de lick var ascending ve descending scale ?eklinde
bunlary hemen hemen her gitary elime aldy?ymda yapyyorum.
Yorum
-
ya pena elimden ya kayyyo ya gidip a?a?y tellere vuruyom delircem. yava? yapynca sorun olmuyo orta hyzda biraz sorun oluyor ama hyzly çalynca yazrylyyom. fyrlatyp atasym glio . ya gerçekten in?allah dedi?iniz do?rulanyr yava?tan hyzlyya geçebilirim.
saykylar...) pudraly penalary tercih et
bu arada Blues Gamy
-----------------------------------------5--8--8--5---------------------------------------
-----------------------------------5--8--------------8--5---------------------------------
-------------------------5--7--8---------------------------8--7--5-----------------------
------------------5--7-----------------------------------------------7--5-----------------
---------5--6--7-----------------------------------------------------------7--6--5-------
---5--8------------------------------------------------------------------------------8--5
kolay gelsin iyi çaly?malar
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum