Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Günlük yaptığınız egzersizler...

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Günlük yaptığınız egzersizler...

Arkadaşlar ben elektroyu elime alınca rastgele çalışmak istemiyorum. günlük bi sıralama olsa çok iyi olacak. siz genelde hangi ezersizleri yapıyorsunuz önerileriniz nedir öğrenmek istedim. bu kas geliştirme dışında teknik geliştirme de olabilir.

walla ben gitary elime alynca ilk i?im smells like teen spirit i çalmak oluyy

Yorum

ben genellikle parmaklarym açylsyn diye hani varya re telinin 12. perdesinden ba?lyyosun i?aret parma?yny koyup sonra sol 13...si 14.....mi 15....koyup parmaklaryn yerlerini de?i?tiriyosun....çok faydasyny gördü?üm bi egzersiz...tabi ilerletip arada bir bo?luk byrakarak da yapabilirsin....

Yorum

yukarydaki cevaba benzer olacak

---------------------------------------------------1-2-3-4-
        ----------------------------------------1-2-3-4------------1-2-3-4-
        ------------------------------1-2-3-4--------------------------------1-2-3-4-
        ---------------------1-2-3-4---------------------------------------------------1-2-3-4-
        -----------1-2-3-4--------------------------------------------------------------------------1-2-3-4-
        -1-2-3-4-----------------------------------------------------------------------------------------------1-2-3-4-

ve tersten ayny syrada 4-3-2-1- diye kafana göre istersen her seride 1 perde ilerle ama ?unu söyleyeyim günde 30 ya da 45 dakika bu aly?tyrmalary yaparsan çok faydasyny görürsün..ilk ba?ta sykycy geliyor ama parmaklary açmakta çok iyi...

Yorum

Ben bu egzersizi zaten yapyyorum ama bu sefer penalamada sorun çykyyor.penayy açmak için napcam.

Yorum

yukarydaki ?ablonu sürekli alternate picking le çaly?yp zamanla süratini arttyrmaya çaly?...Sweep ler içinde iyidir...Arty pena kontrolünü ciddi biçimde arttyryr...

Yorum

ya pena elimden ya kayyyo ya gidip a?a?y tellere vuruyom delircem. yava? yapynca sorun olmuyo orta hyzda biraz sorun oluyor ama hyzly çalynca yazrylyyom. fyrlatyp atasym glio . ya gerçekten in?allah dedi?iniz do?rulanyr yava?tan hyzlyya geçebilirim.
              saykylar...

Yorum

1-2-3-4 lü olan (hem penaly hem hem hammer on la) 12.perdeye kadar
                bazen her seferinde 1 perde kaydyrarak
                1-3-4
                1-2-4 (ama hep 1 perde bo? byrakarak)
                Do major 8.perdeden
                la blues ve minör (5.perde)
                e blues ve minör(12.perde)
                bir kaç tane de lick var ascending ve descending scale ?eklinde
                bunlary hemen hemen her gitary elime aldy?ymda yapyyorum.

Yorum

blues ve gamlaryny nerden bulabilirim?

Yorum

ya pena elimden ya kayyyo ya gidip a?a?y tellere vuruyom delircem. yava? yapynca sorun olmuyo orta hyzda biraz sorun oluyor ama hyzly çalynca yazrylyyom. fyrlatyp atasym glio . ya gerçekten in?allah dedi?iniz do?rulanyr yava?tan hyzlyya geçebilirim.
                    saykylar...
                    ba?ta dedi?im gibi biraz sykycy ama gün geçtikçe hyzlandykça daha az hata yapty?yny görebilirsin...Bu pena elinden kayyyorsa (e?er ben do?ru anladyysam ) pudraly penalary tercih et

bu arada Blues Gamy

-----------------------------------------5--8--8--5---------------------------------------
                    -----------------------------------5--8--------------8--5---------------------------------
                    -------------------------5--7--8---------------------------8--7--5-----------------------
                    ------------------5--7-----------------------------------------------7--5-----------------
                    ---------5--6--7-----------------------------------------------------------7--6--5-------
                    ---5--8------------------------------------------------------------------------------8--5

kolay gelsin iyi çaly?malar

Yorum

bence bora uslusoyun kitabyny adym adym takip edin ben çok faydasyny gördüm

Yorum

pena açma olayy çok zor bi?i de?il önemli olan sana en rahat tutu? biçimini seçmek ve mümkün oldu?unca sa?lam tutmak elinden kaymayacak ?ekilde ha diyosanki pena elimden gidiyor üstüne maket byçaayla derin yaralar açarsyn ya da delikler açarsyn bi ?ekilde kaymaz...

Yorum

o kitaby eve teslim ediyolarmy ben antalyadayym yani kargoparasy falan vercemmi?

Yorum

Kargoyla teslim alabilirsin..
                            Bu arada pena tutarken ne pena elinden dü?ecek kadar gev?ek nede mengene gibi sykyy tut..ortasyny tutturmaya çaly?...

Yorum

Herhangibi kargo parasy gerekirmi?en çok ne kadar olur antalyadayym...

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X